RECEPT AV DELL´ ARTISTA

Pastapesto ”Jungfrun”

Våra produkter

BAKA MED OLIVOLJA

Pastapesto ”Jungfrun”

Ingredienser:
C:a 400 g Rigatoni av god kvalitet
1 laddning Jungfrupesto
1 kruka basilika Basilika
3 dl Grädde
Salt och nymalen svartpeppar
1 bit parmesan
Dell Artista Tavola extra virgin olivolja

Så lagar du pestopastan:

1. Koka pastan enligt anvisningar på paketet men häll av vattnet 1 minut innan det står på paketet. Spar lite av pastavattnet.

2. Koka upp pesto och grädde i en kastrull, i med den nykokta pasta. Koka ihop 2 minuter och späd med lite pastavatten om det behövs för att pestosåsen att fastna fint på varje pastabit. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.

3. Lägg upp snyggt på tallrikar, toppa med fina basilikablad, ny riven parmesan och ringla över olivolja.

4. Hugg in!

LAGA MAT MED OLIVOLJA

Fler recept från Dell ´Artista

Jungfrupesto

Se receptet

Extra virgin aioli

Se receptet

Chokladkaka med olivolja, pistage & havssalt

Se receptet

Gurksallad med mynta, avokado & fetaost

Se receptet