RECEPT AV DELL´ ARTISTA

Extra virgin aioli

Våra produkter

LAGA MAT MED OLIVOLJA

Extra virgin aioli

Ingredienser:
2 Äggulor
1 Vitlöksklyfta, riven
1 tsk Dijon
1 msk Champagnevinäger
2 dl Dell´Artista Cucina extra virgin olivolja
½ dl riven Parmesan
Salt och nymalen svartpeppar

Receptet är för c:a 3 dl aioli och räcker till fyra lagom hungriga.

Så fixar du aiolin:

Vispa ihop äggulor, vitlök, dijon och vinäger. Droppa försiktigt i olivolja och vispa så den går ihop med äggen. Vänd ner parmesanen och smaka av med salt och svartpeppar.

LAGA MAT MED OLIVOLJA

Fler recept från Dell´Artista

Burrata med olivolja

Se receptet

Chokladkaka med olivolja, pistage och havssalt

Se receptet

Potatis och olivoljefocaccia

Se receptet

Dressing med olivolja, tabasco och lime

Se receptet